Vyniotinis su Dulce de Leche

Savaitgalį arba artėjančių švenčių proga nustebinkite artimuosius pagaminę vyniotinį „Adoracion“ su Dulce de Leche. Vyniotinį pavadinome valso „Adoracion“ vardu, nes jam pagaminti, kaip ir valso muzikoje, reikia ¾ 😉

Tešlai:
4 kiaušiniai
4 šaukštai cukraus
4 šaukštai miltų
Įdarui: 300 gr. Dulce de Leche
Papuošimui:
1 šaukštas cukraus pudros ir šviežių uogų: gali būti spanguolės, pusiau perpjautos braškės, ar šilauogės.
Biskvitas. Kiaušinių trynius išplakti su cukrumi iki baltumo.
Sudėti miltus, gerai išmaišyti.
Iki standumo išplakti baltymus (apvertus dubenį baltymai turi laikytis jame) ir sudėti į trynių, cukraus ir miltų masę.
Labai švelnisi, atsargiai, geriausia-mediniu šaukštu, išmaišyti tešlą iki vientisos konsistencijos.
Skardą (32×35), žemais kraštais, iškloti kepimo popieriumi, pilti tešlą, paskirstyti ją tolygiai per visą skardos dydį. Kepti iki 200 C įkaitintoje orkaitėje 8-12 min.
Išimti skardą iš orkaitės, Iškepusį biskvitą uždengti dar vienu kepimo popieriaus lakštu ir iš karto biskvitą susukti į vyniotinio formą.
Palikite jį atvėsti kambario temperatūroje.
Įdaras. Išvynioti atvėsusį biskvitą, ant jo, 0,5 cm storio sluoksniu užtepti Dulce de Leche ir vėl biskvitą susukti į vyniotinį.
Palaikyti šaldytuve apie 1,5 val.
Apibarstyti cukraus pudra ir dekoruoti šviežiomis uogomis.
Dar niekada nebuvo taip lengva!
Buen Provecho! ❤️ Su meile iš Argentinos