Pusryčių idėja:
Lietiniai blynai su “Dulce de Leche”
Tam reikės: 160 gramų miltų, 1 šaukšto cukraus, 2 (didelių) kiaušinių, 350 mililitrų pašildyto pieno, 50 gramų tirpinto sviesto ir
žiupsnelio druskos.

Į dubenį su pienu supilti ištirpintą sviestą, suberti cukrų, druską, įmušti kiaušinius, viską suplakti. Toliau plakant po truputį berti persijotus miltus. Leidžiame tešlai pailsėti maždaug 20-30 min.
Įkaitintą keptuvę patepame sviestu bei kepame lietinius iš abiejų pusių.
Iškeptų lietinių vieną pusę tolygiai aptepame “Dulce de Leche” kremu, sulankstome vokeliais, vamzdeliais ar kūgeliais ir….mmm

Ar Jums yra 20 metų?