Išparduota

“Dulce de Leche Andino” karamelinis kremas

Tai tikras smaližių džiaugsmas gaminamas be jokių chemikalų, priedų ar konservantų. Dulce de leche Argentinos klasika gaminama iš pieno, cukraus ir vanilės.
Šis klasikinis kremas yra neatskiriama pusryčių ritualo dalis, puikiai deranti su kavos ar arbatos puodeliu ir  skrudintos duonos riekele, blynais ar blyneliais… Jau nekalbant apie kitus saldžius patiekalus gaminamus namuose.

Sudėtis: vanduo, cukrus, nenugriebto pieno milteliai (22%), gliukozės sirupas, nugriebto pieno milteliai (5%).

Grynasis kiekis: 250g.

Pakuotė: plastikas.

2,76 

Neturime

Maistinė vertė

100g:

Kalorijos(KCAL)

1310kj/310kcal

Iš viso riebalų

6,0g

Iš kurių sotieji riebalai

4,1g

Angliavandeniai

57,0g

Iš kurių cukrus

57,0g

Baltymai

7,0g

Druska

0,4g